Wahlgren & Hansson Reklambyrå Malmö
Reklambyrå jobb
Startsida - > w&h

Om W&H

Vi är Wahlgren & Hansson! En b2b-reklambyrå i Malmö som levererar allt det som man förknippar med en traditionell reklambyrå fast också så mycket mera. Tillsammans med våra samarbetspartners tar vi ett totalt åtagande oavsett det handlar om att ta fram ett enkelt brevpapper, broschyr eller du önskar komma igång med e-handel.  Så vi kallar helt enkelt det vi gör för "modern marknadsföring". Det innebär att kunna använda alla tillgängliga kommunikationsmedel för att sälja och marknadsföra dina produkter och tjänster. Vi har med stor framgång hållit på sedan 1982. På vår sajt hittar du flera exempel på vad vi har gjort och kan göra för dig och ditt företag.

Du har något som du vill säga! Det kan vara vad som helst. Och du vill att folk ska höra det. Du börjar med ett behov och kanske en idé. Vi blandar sedan detta med våra engagerade idésprutor, för att stärka ditt varumärke och marknadsföra din produkt eller tjänst.

Från trycksaker till underhåll av din webbsida och allt däremellan. Vi är reklambyrån som hjälper ditt företag att nå ut. W&H har både kreativiteten, tekniska kunskaper och erfarenheten för att övertyga dina kunder.

Vi hjälper dig att stå ut från mediabruset genom att erbjuda moderna marknadsföringskanaler som skiljer dig från dina konkurrenter. Erbjud dina kunder ett mervärde istället för att försvinna i mängden. Dina styrkor ska märkas och synas och dina kunder ska ta del av ditt budskap på sina egna villkor.

Våra tjänster är särskilt väl lämpade för mindre och medelstora företag som saknar reklamproduktion i egen regi. Vi tillhandahåller också extra muskler till företag med egen marknadsfunktion, när tiden inte räcker till.

Vi är specialiserade på design och skapande av marknadsföringsmaterial för industriella företag av alla storlekar. Vi förstår oss på B2B försäljning, hur man övertygar och förmedlar budskapet om industriella produkter och tjänster.